mica publicitate jurnalul national
  Tel: 0721.08.08.10, 0768.44.11.33 | jurnalul national mica publicitate Email: office@publicitate-jurnalul-national.ro |

Modalitati de plata

Ziarul Jurnalul National prin Ad Press Publicity va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

anunturi jurnalul national
PLATA PRIN CARD

In cadrul celui de-al 3-lea pas al completarii formularului de publicare a anuntului dvs veti gasi optiunea "PLATA PRIN CARD". Selectati aceasta optiune si finalizati comanda, astfel veti fi redirectionat catre site-ul partenerului nostru Mobilpay, unde veti introduce datele cardului si ale dvs. Daca tranzactie este efectuata cu succes, in maxim 1 ora veti primii un email prin care veti fi anuntat cand va aparea anuntul dvs (in timpul orelor de program).

anunt jurnalul national
PLATA PRIN BANCA

Dupa completarea formularului, la cel de-al 3-lea pas o sa gasiti optiunea: PLATA PRIN BANCA. Selectati aceasta optiune si finalizati comanda. Veti primii pe loc atat costul anuntului, cat si factura proforma, pe baza careia achitati la orice ghiseul Unicredi Tiriac Bank sau puteti face transfer din orice alt cont deschis la alta banca pe numele dvs. 
Pentru a confirma plata va rugam sa ne trimiteti chitanta sau OP-ul pe adresa de email: office@publicitate-jurnalul-national.ro sau fax: 0351.818.792.

jurnalul national anunturi
PLATA PRIN SMS

Aceasta modalitate de plata o regasiti in cadrul celui de-al treilea pas din cadrul formularului de comanda, unde veti gasi optiunea "PLATA PRIN SMS". Selectati aceasta optiune si finalizati comanda, astfel veti fi redirectionat catre partenerul nostru Mobilpay, unde veti introduce numarul de telefon si veti urma instructiunile afisate. Confirmarea publicarii anuntului va fi facuta de catre un operator in maxim 1 ora, iar anuntul va aparea in urmatoarea editie libera. Plata prin SMS este disponibila pentru sume de maxim 100 RON.

publicare anunt ziarul jurnalul
PLATA PRIN POSTA

Din momentul in care cunoasteti suma anuntului dvs, puteti merge la orice ghiseu POSTA ROMANA si achita contravaloarea anuntului dvs (mandat online, postal, e-mandat) pe numele Visan Eduard-Ovidiu, Oficiul Postal 1, Craiova cu mentiunea POST RESTANT sau in contul RO23 BACX 0000 0017 7213 5001 (Unicredit Bank) pentru SC Ad Press Publicity SRL. Va rugam sa faceti confirmarea platii pe adresa de email:office@publicitate-jurnalul-national.ro sau fax: 0351.818.782.

anunt ziar jurnalul national
PLATA PRIN TREZORERIE

Modalitate de plata destinata institutiilor statului. Plata anuntul se face in contul RO25 TREZ 5075 069X XX00 5570, Trezoreria Statului.
Pentru a confirma plata va rugam sa ne trimiteti chitanta sau OP-ul pe adresa de email: office@publicitate-jurnalul-national.ro sau fax: 0351.818.792.

Modalitatea de plata disponibila doar pentru institutiile statului.

anunt ziar curier jurnalul national
PLATA PRIN CURIER

Pentru a efectua prin intermediul unui curier va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 0721.08.08.10, 0768.44.11.33
Tarifele pentru plata prin Curier sunt urmatoarele:
A. Pentru sume mai mici de 150 RON - 15 RON;
B. Pentru sume mai mari de 150 RON - Serviciul este gratuit


Modalitate de plata disponibila doar in Bucuresti


feedback